Folke Bernadottes Alle 25 , DK-2100 KBH Ø, +45 30 11 99 00
PROJEKTER
NYHEDER
P R O F I L   »
KONTAKT


Vi er arkitekterne Stefan Valbæk og Eva Brørup.

Vi er tegnestuen Valbæk Brørup Arkitekter.

Vi tror på kreative projekter båret af klare idéer, med kvalitet og skønhed som omdrejningspunkt.

Vi arbejder ikke med en bestemt stil. Fordi du er den du er og fordi alle steder er forskellige, bliver alle vores projekter unikke.

Når du kommer til vores tegnestue, må du være forberedt på at blive udfordret. Udfordret i din måde at tænke og se på. Vi er ærlige, men vi er også gode til at lytte og vi respekterer altid dine ønsker.

Intet hus er klarere og smukkere end dets enkelte komponenter. Vi går i dybden med detaljerne samtidig med at vi altid har øje for helheden. Arkitektur og byggeri er en kompleks affære. Vi skaber klarhed i processen og hjælper dig med navigere i byggeteknik, økonomi, lovgivning, ønsker, behov og funktioner uden at miste fokus på målet - arkitekturen.

God arkitektur er ikke nødvendigvis dyr, det handler om at prioritere den.

Vi arbejder dedikeret fordi arkitektur er vigtig for os. Og vigtig for dig, fordi skønhed og kvalitet vil berige dig og udvide din horisont.

Valbæk Brørup Arkitekter er stiftet i 2005

Med base i København udvikler vi den bæredygtige arkitektur, vi er i front med det industrialiserede byggeri, vi tegner unikke boliger og designer møbler og indretningskoncepter.Læs artiklen om Valbæk Brørup Arkitekter fra Arkitektur DK / 2006 her
   
Copyright © 2014 Valbæk Brørup Arkitekter