Folke Bernadottes Alle 25, DK-2100 KBH Ø, +45 30 11 99 00
P R O J E K T E R   »
NYHEDER
PROFIL
KONTAKT
R O S E N V Æ N G E T S  A L L E  1 4 
HERSKABSLEJLIGHED PÅ ØSTERBRO

Lejligheden er restaureret og bygget om. Alt ned til mindste detalje er udført med datidens sans for detaljering og smukt håndværk.

En væg i stuen er fjernet og stukken er restaureret. Vi har åbnet op til køkkent med en ny dør med et overparti i glas, således at der er lys på tværs af lejligheden. Køkkent er på den måde også blevet bedre integreret i lejligheden.

Vi har tegnet et køkken specielt til lejligheden. En nutidig fotolkning af de gamle indfatninger, med en synlig ramme med en smal profilering.

Grønne sekskantede cementfliser og hvide væg fliser med krom armaturer på badeværelset spiller fint sammen med det nye blomsterede tapet i gangen.

Stue med ny dør til køkkenKøkkenet er placeret som en delvis ø med kig til spiseplads og stue. Vinduerne er friholdt til spisepladsenVitrinen er tegnet til køkkenet
Der er lagt egetræs parket i køkkenet som i stuen. I resten af lejligheden er der fyrretræs plankerKøkken gavl med ramme og profileringOvenen er fint integreret i rammens profilMarmor bordplade, fritsående højskab med køl og frysStuk og rosetter er restaureretGang med indbygegt højskabEntré med småblomstret tapet af svensk oprindelseBadeværelse


Copyright © 2015 Valbæk Brørup Arkitekter